Dijetetski čajevi

Najučestalija bolest savremenog sveta, od koje pati oko dve milijarde stanovnika planete, je gojaznost. Normalna telesna težina (masa) je značajan preduslov, ne samo privlačnog izgleda, već i socijalnog i ekonomskog statusa, ali i očuvanja i poboljšanja opšteg zdravstvenog stanja. 

Dijetetski čaj - za mršavljenje (3x3)

Biljna  mešavina od koje se priprema čaj za mršavljenje ( 3 faze ) namenjena je lečenju lakših i težih oblika gojaznosti. Sastavljena je na osnovu naučnih saznanja  o delovanju  niza lekovitih biljaka i njihove provere u višegodišnjoj praksi. U njen sastav je uključeno sedam  probranih biljnih vrsta čije se delovanje prvenstveno održava na niz  pojava koje prate gojaznost.

Čaj protiv celulita

Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav čaja kod celulita povoljno deluju na olakšanje varenja i eliminisanje gasova, a svojim laksativnim i duretičnim efektom ubrzavaju izlučivanje produkata metabolizma. Takođe, aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav ove čajne mešavine, povoljno deluju na mikrocirkulaciju i elastičnost vezivnog tkiva.